Fa alátétek lemezek alatt M asztalhoz (2db) - DIÓ (Woodliis) - 30,00 €
  Fa alátétek lemezek alatt M asztalhoz (2db) - DIÓ (Woodliis) - 30,00 € Fa alátétek lemezek alatt M asztalhoz (2db) - DIÓ (Woodliis) - 30,00 € Fa alátétek lemezek alatt M asztalhoz (2db) - DIÓ (Woodliis) - 30,00 € Fa alátétek lemezek alatt M asztalhoz (2db) - DIÓ (Woodliis) - 30,00 € Fa alátétek lemezek alatt M asztalhoz (2db) - DIÓ (Woodliis) - 30,00 € Fa alátétek lemezek alatt M asztalhoz (2db) - DIÓ (Woodliis) - 30,00 €

  Fa alátétek lemezek alatt M asztalhoz (2db) - DIÓ


  rating Jelenleg nincs felülvizsgálat

  30,00 €
  vrátane DPH a RP Skladom (expedícia do 5 dní)

  Vigyen egy csipetnyi eleganciát és praktikumot konyhájába és étkezőjébe fa asztali alátétjeinkkel. A kiváló dizájn és funkcionalitás tökéletes kombinációja, dekoratív elemként vagy praktikus darabként alkalmasak mindennapi használatra. Kellemes faszínezésük és kivételes kialakításuk stílust kölcsönöz asztalának, és bármilyen alkalomra nagyszerű dekoráció lehet. Poháralátétjeink tökéletes kiegészítői baráti és családi összejöveteleknek vagy ünnepi alkalmaknak. Ezenkívül anyagaik biztosítják a könnyű tisztaságot és nagyon hosszú ideig védik az asztal felületét. Dobja fel belső terét egyedi és elegáns fa asztali alátétjeinkkel.

  Varianty z kolekcie

  Mennyiség

  Doručenie: 5 pracovných dní Očakávaný dátum dodania je 26.07.2024

  Értesítést kérek, ha csökken az ár

  obrázek
  Zakoupením tohoto produktu získáte až 2,10 € zpět ve slevovém poukazu.

  Kézzel készített
  Szlovákiában fából készült, aminek adtunk egy második esélyt.
  Gondtalan visszaküldés
  A vásárlástól számított 14 napon belül nincs kérdés.
  Gyors szállítás
  Minden megrendelést 1-3 munkanapon belül szállítunk.
  Biztonságos vásárlás
  A bevásárlókosarat SSL-256 bites biztonság biztosítja.

  Termékünk két fő elemből áll: a külső rétegből, amely gondosan válogatott, 3 mm vastagságú fa, és a grafitszürke színű, rendkívül tartós filcből készült alapból. A fa alja 2 mm vastag filccel van rögzítve, ami lehetővé teszi a bútorok megfelelő védelmét a lehetséges kopások és karcolások ellen. Ezenkívül a külső fa részt egyedülálló, eredeti Woodliis metszet díszítette, amely geometriai alakzatokat ábrázol. Minden faelemet kiváló minőségű természetes viasszal impregnáltak. Ezek az elemek harmonikus kombinációt alkotnak, és kiváló minőségű, érdekes és kivételes kialakítású terméket hoznak létre.

  Anyag

  Az amerikai dió csak az Egyesült Államok középnyugati és északkeleti részén és Délkelet-Kanadában nő. Az egész világon amerikai dió vagy fekete dió néven ismert. A fekete dió egy gyorsan növekvő (1,1 méteres éves növekedésű) fa, amely szereti a fényt és a teret, 25-30 m magasra nő. A hengeres törzs általában szabályos, hossza 15-18 méter, átmérője legfeljebb 1 méter. Függetlenül növekvő fák masszív, gömb alakú koronákat alkotnak. Az amerikai diófát dekoratív gyűrűs mintája és nemes, sötét színezése miatt általában a belsőépítészetben és olyan tárgyak gyártásában használják, mint: bútorok, padlóburkolatok vagy csempe. Ez a fa kifejezetten hangszerek, markolatok vagy dekoratív gombok gyártásához használható. Az amerikai dió rendkívül értékes használati fa jellegzetes színezése, érdekes gyűrűmintája és tökéletes paraméterei miatt.

  Bármely asztali óra elkészítésének folyamata rendkívül összetett és időigényes. Különös figyelmet fordítunk a termelés minden aspektusára, még a legkisebbre is. A legmagasabb minőségű gépeket használjuk, amelyek 0,01 mm pontossággal vágják és hajtják a fát. Termelésünk jelentős részét kézzel végezzük, ami manapság egyre ritkább. A fa polírozása, lakkozása és precíz ragasztása kemény kézi munkánk eredménye. Minden faórába szívet teszünk.

  Előírás

  • - Amerikai dió vagy tölgy
  • - Méretek: 28 cm x 19 cm
  • - Felületkezelés: természetes olaj
  • - Vízálló: fröccsenő víz
  • - Kerülje a vízzel való hosszan tartó érintkezést (mosogatógép, mosogató)
  • - Garancia: 24 hónap

  Adatlap

  Anyag
  100% fa
  Fa
  dió
  Működés
  Természetes olaj
  Származási ország
  Szlovák Köztársaság
  Méret
  M
  Darabok száma egy készletben
  2db

  Vélemények (0)

  Minden termékértékelés megfelel az (EU) 2019/2161 irányelvnek