Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 €
  Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 € Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 € Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 € Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 € Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 € Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 € Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 € Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 € Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB (Woodliis) - 179,00 €

  Fa dupla állvány a monitor alatt - DUB


  rating Jelenleg nincs felülvizsgálat

  179,00 €
  vrátane DPH a RP Skladom (expedícia do 5 dní)

  A Desk kollekció monitorállványa a stílus és a funkcionalitás esszenciája a munkahelyén. Fa állványunkkal nemcsak felemelheti a monitort, hanem egészséges testtartást is biztosíthat a hosszú órákon át tartó irodai munka során. Termékünket úgy terveztük, hogy a képernyő optimális magasságban legyen, és kényelmet és ergonomikus testelhelyezést biztosítson Önnek. Ráadásul állványaink segítenek az íróasztal helyének rendszerezésében, lehetővé téve a billentyűzet, egér és egyéb kiegészítők számára rendelkezésre álló hely használatát. Nemcsak tökéletesen teljesítik funkcióikat, hanem eredeti kialakításukkal is lenyűgöznek, ami egyedülálló hangulatot kölcsönöz a munkahelyének.

  Varianty z kolekcie

  Mennyiség

  Doručenie: 5 pracovných dní Očakávaný dátum dodania je 26.07.2024

  Értesítést kérek, ha csökken az ár

  obrázek
  Zakoupením tohoto produktu získáte až 12,53 € zpět ve slevovém poukazu.

  Kézzel készített
  Szlovákiában fából készült, aminek adtunk egy második esélyt.
  Gondtalan visszaküldés
  A vásárlástól számított 14 napon belül nincs kérdés.
  Gyors szállítás
  Minden megrendelést 1-3 munkanapon belül szállítunk.
  Biztonságos vásárlás
  A bevásárlókosarat SSL-256 bites biztonság biztosítja.

  Minden termék szeretettel készül. A fadobozokat egy európai műhelyben készítik. Az egyes fadobozok elkészítéséről tapasztalt személyzet gondoskodik a tervezési szakasztól a csomagolásig és az ügyfélnek történő szállításig. Teljes felelősséget vállalunk az árukért, mivel a teljes komplex gyártási folyamat Európában zajlik, miközben minden minőségi szabványt betartunk.

  Felhasznált anyagok

  Tölgy (Quercus L. [topwood, takto vyzerajú naše porasty] - a bükk családhoz tartozó fák vagy ritkábban magas cserjék faja (Fagaceae Dumort). Körülbelül 200 fajt foglal magában, amelyek főként az északi félteke mérsékelt övezetében (többek között Lengyelországban) és a trópusi övezet magasan fekvő területein fordulnak elő. A tölgyfák híresek nagy méretükről, a legerősebb lengyel fák, átmérőjük meghaladhatja a 3 métert és magassága akár 25-35 m is lehet. A tölgyfa meglehetősen nehéz és kemény, melynek köszönhetően széles körben használják az építőiparban, az asztalosiparban és a bútorgyártásban. Nagyon ellenáll a oderu.Dubovfa sárgásbarna színű, egyértelműen megjelölt szerkezetű, tölgyre jellemző csomókkal.

  Előírás:

  • - Kiváló minőségű rétegelt lemez, amelyet valódi tölgy vagy amerikai dió furnér borít.
  • - Állvány kapacitása 80 kg-ig - egy nagy monitor gond nélkül elhelyezhető.
  • - Mart élek.
  • - Porszórt acél lábak természetes parafával az alján a csúszás megakadályozása érdekében.
  • - Természetes olajjal kezelt fa.
  • - Ergonomikus monitoremelés: Az állvány lehetővé teszi a monitor megfelelő magasságba emelését, ami segít fenntartani a helyes testtartást, és csökkenti a nyak- és hátizmok terhelését.
  • - Jobb munkakényelem: Az optimális képernyőmagasságnak köszönhetően az állvány biztosítja, hogy kényelmesen nézhesse a monitort anélkül, hogy túlságosan le kellene hajolnia vagy meg kellene erőltetnie a szemét.
  • - Takarítson meg helyet az asztalon: Az állványlábak közötti hely más irodai kiegészítők, például billentyűzet, egér vagy jegyzetek tárolására is használható, lehetővé téve a jobb rendszerezést és a rendelkezésre álló hely maximális kihasználását.
  • - Egyedi design: a Bewood fa állvány eleganciát és természetes bájt kölcsönöz asztalának. Egyedülálló kialakítása vonzza a figyelmet, és megkülönbözteti a többi standard alátéttől.
  • - Tartósság és kiváló minőségű kivitelezés: A Bewood állvány a legmagasabb minőségű fából készült, ami garantálja tartósságát és hosszú távú használatát. A gondos kivitelezés robusztus felépítést és esztétikus megjelenést biztosít.
  • - Könnyen összeszerelhető: az állvány könnyen összeszerelhető és összeszerelhető, így gyorsan, komplikációk nélkül élvezheti előnyeit.
  • - Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a Desk kollekció Bewood monitorállványa nemcsak praktikus munkaeszközzé válik, hanem az íróasztal gyönyörű design elemévé is.
  • - A fa kézi feldolgozása és befejezése.
  • -Finommechanika

  Asztal:

  • - Hosszúság: 70 cm, Szélesség: 23 cm, Magasság: 11 cm - 9 cm az asztal és az állvány között. A lábak közötti távolság: 58 cm.

  Fontos:

  • Az ár nem tartalmazza a fotókon látható kellékeket (tollak, gemkapcsok, blokkok, névjegykártyák stb.)

  Adatlap

  Anyag
  100% fa
  Fa
  tölgy
  Működés
  Természetes olaj
  Származási ország
  Szlovák Köztársaság

  Vélemények (0)

  Minden termékértékelés megfelel az (EU) 2019/2161 irányelvnek