Fa állvány fejhallgatóhoz GEOMETRIC - DIÓ (Woodliis) - 65,00 €
  Fa állvány fejhallgatóhoz GEOMETRIC - DIÓ (Woodliis) - 65,00 € Fa állvány fejhallgatóhoz GEOMETRIC - DIÓ (Woodliis) - 65,00 € Fa állvány fejhallgatóhoz GEOMETRIC - DIÓ (Woodliis) - 65,00 € Fa állvány fejhallgatóhoz GEOMETRIC - DIÓ (Woodliis) - 65,00 € Fa állvány fejhallgatóhoz GEOMETRIC - DIÓ (Woodliis) - 65,00 € Fa állvány fejhallgatóhoz GEOMETRIC - DIÓ (Woodliis) - 65,00 €

  Fa állvány fejhallgatóhoz GEOMETRIC - DIÓ


  rating Jelenleg nincs felülvizsgálat
  #3 najpredávanejší v kategórii Otthon & iroda (za 365 dní)

  65,00 €
  Robí radosť už 4+ zákazníkom
  vrátane DPH a RP Skladom (expedícia do 5 dní)

  A Woodliis fejhallgató fából készült állványai egyedülálló termék, amely minden formában szinonimája az osztálynak és az eredetiségnek. Büszkén mutatjuk be egyedi, fából készült fejhallgató állványainkat. Speciálisan kiválasztott tömör diófa töredékekből készítettük őket. Ez a kivételes, stílusos termék a klasszikusok tökéletes kombinációja időtlen fa formájában a fekete hajlított acél nyers szépségével. Minden fa állványunkat színtelen természetes olajjal kezeltük.

  A modern acél fejhallgató-tartót egy egyszerű, minimalista fadarabra szereltük. Ez a kombináció biztosítja az állvány stabilitását, de tetszik a szemnek és gyönyörködik a rendkívüli kialakításban. A fából készült állványok Woodliis tökéletes kiegészítői minden szenvedélyes zenekedvelő íróasztalának.

  Mennyiség

  Doručenie: 5 pracovných dní Očakávaný dátum dodania je 26.07.2024

  Értesítést kérek, ha csökken az ár

  obrázek
  Zakoupením tohoto produktu získáte až 4,55 € zpět ve slevovém poukazu.

  Kézzel készített
  Szlovákiában fából készült, aminek adtunk egy második esélyt.
  Gondtalan visszaküldés
  A vásárlástól számított 14 napon belül nincs kérdés.
  Gyors szállítás
  Minden megrendelést 1-3 munkanapon belül szállítunk.
  Biztonságos vásárlás
  A bevásárlókosarat SSL-256 bites biztonság biztosítja.

  Modern állvány minimalista fadarabban. Szlovákiában gyártjuk és büszkék vagyunk rá! Minden stand a központunkban készül. Keményen dolgozunk mindegyikük létrehozásán, a tervezési szférától a csomagolásig és az ügyfélnek történő szállításig. Teljes felelősséget vállalunk áruinkért, és 100% -ban biztosak vagyunk bennük, mert a teljes összetett gyártási folyamat csak a mi kezünkben van.

  Anyag

  Az amerikai dió csak Kanada középnyugati és északkeleti és délkeleti részén található. Népszerűen ismert az egész világon, mint amerikai dió vagy fekete dió. Az amerikai diófát dekoratív rajza és nemes sötét színe miatt elsősorban belső elemekhez, például bútorokhoz, parkettához vagy falburkolatokhoz használják. Ezt a fát speciális célokra is felhasználják, például szerszámok gyártásában, markolatok vagy dekoratív gombok gyártásában. Jellegzetes színe, érdekes rajza és kiváló paraméterei miatt az amerikai dió rendkívül értékes hasznos fa.


  Minden egyes fa fejhallgató-állványunk létrehozása összetett és időigényes gyártási folyamattal jár. Nagy jelentőséget tulajdonítunk standjaink minden aspektusának, még a legkisebbeknek is. A ma már lassan példátlan termelés jelentős része kézzel valósul meg. A fa csiszolása, polírozása és pontos olajozása kezünk kemény munkájának eredménye.

  Acél konzol

  Fejhallgató-tartónk a legmagasabb minőségű, 2 mm vastagságú acélból készül. Minden acélelemet lézerrel vágunk, majd egy speciális hajlítóval adjuk meg végső formájukat. Az általunk hajlított fogantyú magassága 295 mm az állvány fa alapjának aljától. Az egészet porszórjuk színben - fekete szerkezeti matt. Nem vásárolunk félkész termékeket, minden acélelemet magunk készítünk, ami garantálja a minőséget.


  Gondoskodunk arról, hogy minden fa fejhallgató-állványunk egyedi legyen. Gondosan válogatott fából készítjük őket, amelyet Európában szerzünk be, és a világ legtávolabbi sarkaiban keresünk. A fából készült fejhallgató-állványok nemcsak fából készültek, hanem az egész termék tartalmaz egy hajlított acélból készült, feketére festett fogantyút, valamint elegáns parafa párnákat, amelyek megvédik a felületet, amelyen az állvány áll a karcolásoktól, és biztosítja a teljes szerkezet szükséges stabilitását.

  Előírás

  • - Fa: Tölgy
  • - Hosszúság x szélesség: 12,5 cm x 12,5 cm
  • - A faelem magassága: 3 cm;
  • - Állvány magassága 295 mm
  • - Felületkezelés: természetes olaj
  • - Garancia: 24 hónap

  Adatlap

  Anyag
  100% fa
  Fa
  dió
  Működés
  Természetes olaj
  Mágneses töltés támogatása
  nem
  Származási ország
  Szlovák Köztársaság

  Vélemények (0)

  Minden termékértékelés megfelel az (EU) 2019/2161 irányelvnek