Ingyenes szállítás és fizetés minden megrendelésre 50 € -tól.

Szállítási módok
  • - GLS futár házig3,00 €
  • - GLS adagolási pont2,50 €
  • - Postázó - kiszállítás a fiókba2,50 €
  • - Szlovák Posta5,00 €
Fizetési lehetőségek
  • - utánvét1 €
  • - ingyenes banki átutalás
  • - ingyenes kártyás fizetés (a Comgate segítségével)
  • - Szia fizetések (halasztott fizetés 30 nappal, esetleg 3 részletre elosztva)ingyenes

A megrendeléseket a lehető leggyorsabban szállítjuk, általában a megrendelés kézhezvételétől és kifizetésétől számított 1-2 munkanapon belül. Ha a lehető leggyorsabban ki kell szállítania megrendelését, kérjük, hívjon minket.

Szállítás Csehországba és külföldre

További információ a futárról Prepravca GLS

A GLS futár általában a feladástól számított 1-2 munkanapon belül szállít. Előre tudja, mikor érkezik meg a csomagja - a futár két órás szállítási határidőt ad meg, és teljes linket küldünk a szállítás nyomon követéséhez. Ezenkívül a fuvarozó számos lehetőséget kínál a csomag átirányítására új címre vagy kézbesítési pontra távollét esetén.

További információ a pontról Prepravca GLS point

A csomagok általában a feladástól számított két munkanapon belül megérkeznek a kézbesítési pontra. A Zásielkovna sűrű kiadóhálózattal rendelkezik a Szlovák Köztársaságban. Legtöbbjük klasszikus tégla- és habarcsüzlet, amely szintén adagolási pont. A fő előny a nagyszerű ár és kényelem - nem kell várnia a futárra. Amikor a csomag készen áll az átvételre a kiválasztott helyen, SMS-t és e-mailt kap az átvételi jelszóval, és bármikor jöhet érte a fiók nyitvatartási idejében. A csomag kézbesítését csak jelszó határozza meg, így elfoglalt állapotban valaki mást is küldhet a csomagért.

További részletek errőlPrepravca Packeta

A csomagok általában a feladástól számított két munkanapon belül megérkeznek a Bizományi üzletbe. A Zásielkovna sűrű kiadóhálózattal rendelkezik a Szlovák Köztársaságban. Legtöbbjük klasszikus tégla- és habarcsüzlet, amely szintén adagolási pont. A fő előny a nagyszerű ár és kényelem - nem kell várnia a futárra. Amikor a csomag készen áll az átvételre a kiválasztott helyen, SMS-t és e-mailt kap az átvételi jelszóval, és bármikor jöhet érte a fiók nyitvatartási idejében. A csomag kézbesítését csak jelszó határozza meg, így elfoglalt állapotban valaki mást is küldhet a csomagért.

További részletek errőlPrepravca Slovenská pošta

Egyszerű és költséghatékony szolgáltatás az áruk Szlovákián belüli szállításához. A csomagot a címre kézbesítjük, vagy a címzett átveheti a postán/a PackageBOX-ban. Kicsi és nagy, könnyű és nehéz, erős és törékeny. Nem számít, milyen csomagjai vannak. Bízhat bennük, hogy biztonságosan elérik úticéljukat.

További információ a fizetési átjáróról

Az online fizetéseket a Comgate, a.s. - https://www.comgate.cz/cz/platebni-branafizetési átjáró biztosítja számunkra. A szolgáltató, a Comgate, a.s. engedéllyel rendelkező fizetési intézmény, amely a Cseh Nemzeti Bank felügyelete alatt működik. A fizetési átjárón keresztül történő fizetések teljesen biztonságosak, és minden információ titkosítva van.


A Comgate elérhetőségei, a.s. a fizetésekkel kapcsolatos panaszok vagy kérdések esetén:
Comgate, a.s.
Gočárova osztály 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
telefon: +420 228 224 267

Kártyás fizetés

Az online fizetés leggyorsabb módja. A ComGate fizetési átjáró felületén megadhatja a kártya számát, lejárati dátumát és CVC-kódját - három számot, amelyeket a kártya hátoldalán található aláírási csíkban talál. Mindent a 3D Secure szabvány biztosít, ezért valószínűleg meg kell adnia egy numerikus kódot, amelyet SMS-ben kap a bankjától.

https://help.comgate.cz/v1/docs/cs/platby-kartou

Fizetés gyors banki átutalással

Azonnali fizetés internetes bankon keresztül. A ComGate fizetési átjáró átirányítja Önt internetbankjába, ahol a szokásos módon bejelentkezik és megerősíti a már elkészített fizetési megbízást.

https://help.comgate.cz/docs/bankovni-prevody

A fizetés befejezése után visszairányítjuk az üzletbe.