Visszatérünk a gyártás gyökereihez. Arra, ami egyszer jó volt, és amit időközben teljesen elfelejtettünk egy rohanó világban. Egy új, modern és a szívünkhöz közel álló helyen. Fából készült termékeinkkel, irodai takaróinkkal és kiegészítőinkkel összekötjük a fa, a természet szerelmeseit, és visszahozzuk az embereket a földhöz. Termékeinket Európa szívében hozzuk létre, hangsúlyt fektetve a minőségre és a fával való munka hagyományára, a legtöbb helyi alapanyag felhasználásával.

Fenntarthatóság és minőség

A Woodliis -nál hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság legjobb módja az, ha nem vásárolunk feleslegesen. Ezt a filozófiát próbáljuk átadni ügyfeleinknek. Ezért termékeink gyártása során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a feldolgozásra, a legtöbb helyi nyersanyagot (fa) használjuk és támogatjuk a hagyományos helyi termelést. Termékeinket Európa szívében - Szlovákiában - gyártjuk. Azokban az országokban, ahol mindig is erős hagyománya volt a fával való munkavégzésnek, büszkék vagyunk arra, hogy Önnek és a márkánkba vetett hitének köszönhetően folytathatjuk ezt a hagyományt, és modern és innovatív elveket hozhatunk hozzá az emberek és a természet szeretetével. A precizitásnak és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően termékeink hosszú távú örömet okoznak Önnek. Jobb egyszer és megfelelően vásárolni, mint gyakran és rossz minőségű. Tehát együtt teszünk valamit a bolygóért, és csökkentjük szénlábnyomunkat és a keletkező hulladék mennyiségét. A természet iránti szeretettel nem csak termékeink tervezéséhez és gyártásához közelítünk. Hisszük, hogy együtt jobb hellyé tesszük a világot. Zöldebb, kevesebb hulladékkal és egészségesebb emberekkel. Egy olyan hely, ahol a tisztességes kereskedelem elvei magától értetődőek. Egy hely, ahol az emberek tudatos döntéseket hoznak, és ahol a minőség és az etikai háttér elsőbbséget élvez a mennyiséggel szemben. Egy hely, ahol az időtlenség és a funkcionalitás legyőzi a szezonalitást. Hála Önnek és támogatásának, fokozatosan sikerrel járunk.

Udržateľnosť a kvalita - woodliis.sk

Küldetésünk

Woodliis nem félünk álmodni és bátor álmokat megvalósítani. Célunk, hogy megváltoztassuk az emberek szokásait szerte a világon. Elsősorban fából készült termékeket kínálunk az embereknek, amelyeket elsősorban fenntartható módon és a természet és különösen a fa szeretetével állítanak elő. Elképzelésünk olyan huzatok a mobiltelefonjához, amelyek tökéletesen védik a sérülésektől, és egyszerűen csak mindenhol meg akarja mutatni őket, amikor viselik őket - mindezt fával, amelyet második esélyt adtunk. Zero waste :)
Woodliis minden ügyfél az érdeklődésünk középpontjában áll, és az ő elégedettségük a hajtóerőnk. Az etikus és kellemes munkakörnyezet elsődleges fontosságú számunkra, a tisztességes kereskedelem elve mélyen gyökerezik bennünk. Ezért minden alkalmazottunkkal vagy üzleti partnerünkkel tisztelettel és tisztelettel bánunk. Ennek köszönhetően együtt éljük meg álmainkat, és ez még nagyobb étvággyal hajt minket előre. Minden cél elérésével egyre magasabbra és magasabbra tettük a lécet. A "nem" és a "lehetetlen" egyáltalán nem szerepel a szókincsünkben. Woodliis nem "csak" egy cég, hanem egy család, szó szerint. És ennek a családnak egy darabját minden termékünkben megkapja tőlünk a szívünkkel együtt.